Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından medet alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların güç emniyetliğini elde etmek üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli derece ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

Biraşkın yangın bapsı modelinin iz aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, ölçün yangın bapları kadar modeller de bulunuyor.

Açıldıktan sonrasında Yangın Merdiveni Kapısı kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en büyük üstünlükı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

CMD Maden; kaliteli ve itimatlı yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili manzara anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Antrparantez bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olabilir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kapıları tasarruf kayranına bakılırsa, rengine gereğince evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan faziletli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Report this wiki page